Nedávno jsem objevil Etno skupinu United Flavour... Je to mix pomalu všech národností a působí v česku... Jejich první album Unity je naprostá bomba takže určitě mrkněte Jsou tam pohodový kousky ( Le petit, Cool, Hit The Road atd) a taky docela nášupy ( Babylon, Que no, Revolution ... )
LATIFAH - Aladin Arabica + Black Lizard ( 1 Year )
EDGAR - Pumpkin Blue + Home Made Hose ( 6 Years )
JEWELS - Special Egyptian Gold + Czech Glass Karafa ( 4 Years )
Takový zástup Marleyů .. Ono za poslechnutí stojí i ta Bobova Vnučka ta je taky fajná a dokonce natočila film o Rastafariánské kultuře.. šikovná dreadatá slečna
LATIFAH - Aladin Arabica + Black Lizard ( 1 Year )
EDGAR - Pumpkin Blue + Home Made Hose ( 6 Years )
JEWELS - Special Egyptian Gold + Czech Glass Karafa ( 4 Years )
Teď mě tak napadá, zmiňoval tu někdo Bobbyho McFerrina? Taky taková pohodička, a navíc i genius. Od "Human beatboxu", přes normální hudbu až po dirigenta orchestru, fakt šílený . Když byl ve Štatlu tak sem na něho chtěl zajít, ale nebyl ani čas ani love bo sem se chystal na větší akci...
Asi mě ukamenujete, ale já jsem metalistka tělem i duší, takže k dýmce asi zase metal ale kdyby mi k tomu někdo pustil arabic tak se zase zlobit nebudu, to ne.
No já třeba miluju si pustit k dýmení něco od Irie Revoltes... třeba Ma Voix, Soleil, Ton Chemin ad... je to takove lehce energetické, ale přitom uklidňující... ještě k tomu sedět někde venku v noci s přáteli a okolo nás hořící pochodně, příroda, hezky teplo...