Zdravím Vás, přátelé po dlouhé době jsem zabrousil na toto forum, protože potřebuji radu. Mám doma vodnici Aladin, kterou jsem kupoval na přelomu 2010/2011 a i když se o ní dobře starám, už se bohužel blíží její konec. Rád bych nyní zainvestoval do něčeho pořádného, přece jen už nejsem student a peníze tak nejsou problém. Mám představu o vodní dýmce do 6 000 Kč. Poradíte?
Koukal jsem se na Kaya, Aladin MVP - čistě jen proto, že mi současná Aladinka vydržela tolik, Sahara smoke a khalil mamoon (zde mám trochu problém s tím, že nevím, kde spolehlivě koupit).
Dále jsem koukal na Ocean Hookah - Kaif - ta mě hodně zaujala, a pak na magnum industry, ale zde mám zase problém, že nevím, jakou hadici a korunku na to?:)
Moje požadavky jsou střední až velká velikost ideálně kolem 60-70cm
nerez/mosaz
kvalitní zpracování, kdy bude dýmka dobře dýmit i po letech.
ideálně silikonová hadice, ale není podmínkou.
Miluji velký dým, takže klidně doporučtě i nějaký pěkný vortex k tomu.
Moc děkuji za rady, stále nevím zdali volit třeba systém click nebo klasické těsnění či závit. V době kdy jsem kupoval vodnici naposledy teprve nastupovaly závity:D

Koukal jsem se na Kaya, Aladin MVP - čistě jen proto, že mi současná Aladinka vydržela tolik, Sahara smoke a khalil mamoon (zde mám trochu problém s tím, že nevím, kde spolehlivě koupit).
Dále jsem koukal na Ocean Hookah - Kaif - ta mě hodně zaujala, a pak na magnum industry, ale zde mám zase problém, že nevím, jakou hadici a korunku na to?:)
Moje požadavky jsou střední až velká velikost ideálně kolem 60-70cm
nerez/mosaz
kvalitní zpracování, kdy bude dýmka dobře dýmit i po letech.
ideálně silikonová hadice, ale není podmínkou.
Miluji velký dým, takže klidně doporučtě i nějaký pěkný vortex k tomu.
Moc děkuji za rady, stále nevím zdali volit třeba systém click nebo klasické těsnění či závit. V době kdy jsem kupoval vodnici naposledy teprve nastupovaly závity:D
أود دخان الشيشة